Steeds meer toepassingen werken in de cloud. Maar hoe kan deze technologie je nu op zakelijk vlak iets bijbrengen?

Advertentie

De komende jaren zullen er steeds meer cloud-toepassingen verschijnen. Deze white paper leert je meer over hoe cloud-native ontwikkeling je bedrijf kan helpen.

De cloud is een kracht die oneindig verder lijkt te groeien. Van eenvoudige cloud-opslag zijn we geëvolueerd naar software die volledig draait vanuit de cloud.

Als bedrijf mag je deze cloud-revolutie niet aan je voorbij laten gaan en moet je meegaan met de tijd. Daarom is het belangrijk om ook te investeren in cloud-native ontwikkeling, waarbij programma’s ofwel volledig in een cloud-omgeving ontwikkeld worden of vernieuwd worden met micro-services in de cloud.

Deze white paper legt uit hoe cloud-native ontwikkeling nuttig kan zijn voor je bedrijf en welke voordelen bedrijven ondervinden die deze technologie reeds benutten.

[whitepaper title=”De bedrijfsgerichte kijk op cloud-native ontwikkeling” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/392839/enterprise%20outlook.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2019/20190812_IBM_cn_OV63827″][/whitepaper]

Advertentie