White paper

Een nieuw tijdperk voor e-commerce: zo pak je het aan

e-commerce cross-border commerce playbook van PayPal
Het cross-border commerce playbook 2021 van PayPal is nu beschikbaar. Haal 5 misvattingen over e-commerce weg, download het playbook.

Terwijl veel sectoren hun omzet in 2020 zagen dalen en sommige zelfs tot stilstand zagen komen, bloeide de wereldwijde e-commerce op en steeg van 3,35 biljoen dollar het jaar daarvoor tot 4,28 biljoen dollar.

Terwijl het ongelijke herstel van de pandemie aanhoudt, is het duidelijk dat het winkelgedrag voorgoed is veranderd. De wereldwijde e-commerce-markt bloeit en grenzen vormen niet langer een belemmering.

Voor handelaars die hun klantenbestand en hun inkomsten willen uitbreiden is grensoverschrijdend ondernemen het antwoord. Weet je niet meteen hoe aan de slag te gaan? Het cross-border commerce playbook van PayPal staat je bij.

Algemene misvattingen vs. de realiteit van vandaag

Het cross-border commerce playbook van PayPal maakt meteen komaf met 5 mythes. Ben je benieuwd naar de 5 misvattingen en hoe je ze in de realiteit kan counteren met jouw bedrijf? Download dan het cross-border commerce playbook 2021 van PayPal en zet de stap om je e-commerce-activiteiten uit te breiden zonder problemen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business