White paper

Klaar voor de vierde industriële generatie met cognitive manufacturing

Om succesvol te worden in deze vierde industriële generatie, moeten fabrikanten het potentieel van hun ongestructureerde data aanspreken om zo op dagdagelijkse basis beslissingen te nemen die kwaliteit en doorvoer hoog in het vaandel dragen. 

 

Enter cognitive manufacturing, een systeem waarmee je de kracht van jouw data kan aanspreken. De techniek verbindt miljoenen datapunten over systemen en verwerkt ze over de gehele value chain. Dat gaat dan over productontwerp tot klantenondersteuning. Cognitive manufacturing ontdekt patronen en formuleert een antwoord op vragen die de gehele fabriek aanbelangen. 

 

In deze white paper lees je hoe  je door middel van cognitive manufacturing:

– Continu de prestaties van machines en processen kan monitoren en door middel van analytics voorspellende analyses krijgen. Dat kan ervoor zorgen dat je onvoorziene downtime kan vermijden. 

– Jaren aan gegevens kan delven waardoor je nuttige inzichten krijgt die je bijstaan in je productieproces 

– Een tekort aan cruciale onderdelen kan vermijden door middel van predictive analytics.

 

[whitepaper title=”Klaar voor de vierde industriële generatie met cognitive manufacturing ” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/359101/cogman.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2018/20181130_cogmanu”]   [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business