White paper

Hoe bescherm ik mijn bedrijf tegen rampen?

Je weet nooit wanneer het noodlot kan toeslaan. In dit e-book leer je enkele cruciale stappen die je kan ondernemen om de impact van een onvoorziene ramp op de continuïteit van je organisatie tot een minimum te beperken

Je hebt vast al wel eens gehoord van termen als ‘business continuity’ en ‘disaster recovery’. Een business continuity-plan moet ervoor zorgen dat je bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk in het gedrang komen wanneer er zich een onvoorziene gebeurtenis voordoet. Dit gratis e-book zal vooral de focus leggen op maatregelen die je moet nemen om je ICT-infrastructuur en bedrijfsdata preventief te beschermen tegen potentiële rampen.

We beginnen met een overzicht van rampen die je organisatie kan meemaken en hoe groot de impact van een ramp op je bedrijf kan zijn. Na deze duidelijke waarschuwing schakelen we over op het praktische luik van dit e-book. Eerst reiken we je concrete tips aan over het ontdubbelen van je IT-infrastructuur. Het derde hoofdstuk draait rond het kiezen voor kwalitatieve storage-oplossingen. Daarna bespreken we alles dat komt kijken bij het maken van een back-up. Ondanks al je goede voorbereidingen kan er toch altijd nog iets gebeuren dat je niet had voorzien. Daarom eindigen we met het uitwerken van een actieplan bij een noodsituatie.

Download het e-book: “Hoe bescherm ik mijn bedrijf tegen rampen”

e-book

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business