White paper

Verbeter je online veiligheid in 9 stappen met deze cybersecurity checklist

cybersecurity

Je hebt vast wel eens verhalen gehoord over cybercriminaliteit gericht tegen grote bedrijven zoals Mediamarkt, de Universiteit Maastricht en zelfs NASA. Maar in 2023 zijn kleine en middelgrote bedrijven net zo goed een prooi voor hackers – vooral nu de meeste grotere bedrijven hebben geïnvesteerd in het beveiligen van hun bedrijf.

In 2022 was 43% van alle datalekken en ransomware-aanvallen gericht op kleine en middelgrote bedrijven. En volgens het laatste rapport van IBM bedragen de gemiddelde kosten van een datalek 4,35 miljoen dollar. Deze gevolgen wegen zo zwaar dat als een klein bedrijf eenmaal getroffen is door cybercriminaliteit, een vernietigende 60% binnen zes maanden de deuren sluit.

Om een lang verhaal kort te maken: je kunt het niet langer veroorloven om niet te investeren in het beveiligen van je bedrijf. Als je meer uitgeeft aan koffie dan aan cyberbeveiliging, zul je gehackt worden. Als je bedrijf aan alle voorwaarden voldoet, ben je zo goed als mogelijk beschermd tegen cyberbedreigingen.

In deze white paper leer je hoe je jouw online veiligheid verbetert in 9 duidelijk stappen. Download hem hieronder:


Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business