Wire

Beveiliging voor zij die eigen toestellen gebruiken voor het werk

Sinds hybride werken (hybrid work) organisaties hielp om de pandemie te boven te komen, heeft het concept zijn plaats verstevigd. Veel medewerkers willen of hebben behoefte aan toegang tot bedrijfsgegevens, niet enkel vanaf elke locatie en op elk uur, ma

Cyber: het Zwitserse zakmes van spionage – ESET Research

Duizenden jaren lang hebben landen hun buren, bondgenoten en tegenstanders bespioneerd. Vandaag, in de digitaal verbonden wereld, zijn geavanceerde cybercapaciteiten echter een bijzonder krachtig en veelzijdig instrument geworden, zowel voor natiestaten als criminelen.

Het belang van investeren in een goede website

Tegenwoordig doen we vrijwel alles online. Je kunt je dus ook wel voorstellen dat het voor ondernemers ontzettend belangrijk is dat ze investeren in een goede website. Toch zien we dat dit in de praktijk lang niet altijd gebeurt.

Blackwood, nieuwe aan China gelinkte APT-groep, gebruikt geavanceerde implantaten om aan te vallen in Groot-Brittannië, China en Japan, ontdekt door ESET Research

SET-onderzoekers hebben NSPX30 ontdekt, een geavanceerd implantaat dat gebruikt wordt door een nieuwe, aan China gelinkte APT-groep, die het Blackwood noemde. Blackwood maakt gebruik van 'adversary-in-the-middle'-technieken om updateverzoeken van legitieme software te kapen en zo het implantaat te leveren. Het heeft cyberspionage-operaties uitgevoerd tegen personen en bedrijven uit het Verenigd Koninkrijk, China en Japan. ESET linkte de evolutie van NSPX30 aan een voorouder – een eenvoudige backdoor die het ‘Project Wood’ noemde. De oudste staal die het kon vinden, dateert uit 2005.

ESET behaalt de kampioenspositie in de Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix 2023

ESET, een wereldleider in cybersecurity, behoudt voor het vijfde achtereenvolgende jaar zijn kampioen-status in de nieuwste Cybersecurity Leadership Matrix 2023 van Canalys. Deze mijlpaal bevestigt de positie van het bedrijf als wereldspeler in het leveren van digitale beveiliging en als topbeveiligingsaanbieder voor wereldwijde partnernetwerken.

De technologie achter een goed dekbed

Een dekbed van goede kwaliteit biedt meer dan alleen maar warmte tijdens koude nachten. Het omvat een ingenieuze combinatie van technologieën die warmte vasthouden, luchtcirculatie mogelijk maken en vochtregulatie bevorderen voor een zalige slaapervaring.

De voordelen van ESET’s AI inzake bedreigingen, detectie, onderzoek en respons (TDIR)

In het steeds evoluerende landschap van cyberbeveiliging is de rol van artificiële intelligentie (AI) onmisbaar geworden, vooral voor bedreigingen inzake detectie, onderzoek en respons (TDIR). ESET gebruikt al meer dan dertig jaar de kracht van AI voor praktische oplossingen die tegemoetkomen aan de dynamische uitdagingen van cyberbeveiliging.

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business