Home Wire

Wire

ESET

ESET wordt ‘Strategic Leader’ in de rigoureuze nieuwe Endpoint Prevention & Response-test van AV-Comparatives

Bratislava, 22 december 2020 - ESET, een wereldleider op het gebied van cyberbeveiliging, wordt Strategic Leader in het Endpoint Prevention and Response (EPR) Comparative Report, een van de meest uitgebreide tests van Endpoint Detection & Response (EDR) -oplossingen en endpoint beveiligingsproducten ooit uitgevoerd door AV-Comparatives.
ESET

Google Chrome en ESET werken samen in de strijd tegen online bedreigingen

17 december 2020 - ESET, een van de wereldleiders in cyberbeveiliging, heeft zojuist aangekondigd dat het blijft samenwerken met Google om Google Chrome-gebruikers te beschermen. De bekroonde technologie van ESET wordt door Google gebruikt voor het scannen, identificeren en verwijderen van ongewenste software waarmee gebruikers van Chrome voor Windows te maken krijgen.
ESET

IDC MarketScape noemt ESET ‘belangrijke speler’ voor tweede jaar op rij

Bratislava, 25 november 2020 - Voor het tweede jaar op rij werd ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, erkend als een belangrijke speler op gebied van mobiel bedreigingsbeheer in het rapport ‘IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Software 2020 Vendor Assessment’ (Doc # US46092220, september 2020). *
ESET

ESET Research ontdekt ModPipe, backdoor die doelt op POS-software gebruikt door duizenden restaurants en...

ESET-onderzoekers hebben ModPipe ontdekt, een modulaire backdoor die zijn operatoren toegang geeft tot gevoelige informatie opgeslagen op toestellen met ORACLE MICROS Restaurant Enterprise Series (RES) 3700 POS (point-of-sale) - een suite van beheersoftware gebruikt door honderdduizenden bars, restaurants, hotels en andere horecazaken wereldwijd. Het merendeel van de geïdentificeerde doelen waren in de Verenigde Staten.

Volg ons

8,740FansLike
748VolgersVolg
5,068VolgersVolg
191AbonneesAbonneer

Recente artikelen

Nu op TechPulse Premium

TechPulse Business