Wire

Leuke cadeaus voor gamers: Roblox kaart en Nintendo gift card

Gamen is voor velen een geliefde hobby geworden, een manier om te ontspannen, plezier te hebben en nieuwe werelden te verkennen. Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een gamer in je leven, zijn er tal van opties die zowel praktisch als opwin

3 innovaties die je auto slimmer en veiliger maken op de weg

De auto-industrie evolueert voortdurend en introduceert nieuwe technologieën die ontworpen zijn om onze rijervaring nog veiliger, comfortabeler en efficiënter te maken. Laten we eens kijken naar drie innovaties die nu al de toekomst van de auto verande

Bedrijfsbescherming nog beter met de nieuwe ESET-oplossing

ESET, een wereldleider in cyberbeveiligingsoplossingen, introduceert de ESET Mobile Threat Defense (EMTD)-module en aanvullende updates. Een nieuwe commerciële oplossing die aan bedrijven extra voordelen biedt. EMTD breidt de dekking tegen aanvallen uit naar de volledige mobiele vloot van een organisatie, zodat een uitgebreide bescherming gegarandeerd wordt.

VPS, dedicated of cloud hosting: welke moet ik kiezen?

Vroeger kon je kiezen uit shared hosting of een private server en dat was het. Tegenwoordig zijn er nog meer verschillende soorten hosting. VPS, dedicated of cloud hosting: welke moet ik kiezen? We duiken in de details over deze laatste drie.

Integratie van ESET Inspect met Arctic Wolf: detectie en respons van de nieuwste generatie voor bedrijven

ESET, een wereldleider in digitale beveiliging van de nieuwste generatie voor bedrijven, kondigt een nieuwe integratie aan met Arctic Wolf, een wereldleider in beveiligingsoperaties, om een grotere zichtbaarheid en bescherming tegen moderne bedreigingen te garanderen. Door ESET Inspect te integreren in het Security Operations Platform van Arctic Wolf kunnen klanten van Arctic Wolf hun beveiliging-processen verbeteren door zeer grote hoeveelheden gegevens uit diverse, werelwijde bronnen samen te voegen.

Het grote verschil tussen Spotify en Apple Music uitgelegd

In de moderne wereld van muziekstreaming hebben twee reuzen hun stempel gedrukt: Spotify en Apple Music. Terwijl ze beide een overvloed aan nummers aanbieden, hebben ze elk hun eigen unieke kenmerken en aanpak. Laten we eens duiken in de wereld van streaming en ontdekken wat deze twee platforms zo verschillend maakt.

Bescherm je persoonlijke gegevens tegen verkoop op het dark web

Datalekken zijn helaas geen zeldzaamheid. Bij een datalek worden persoonlijke gegevens van mensen met een account bij de betreffende website gelekt. Bij grote bedrijven kan het gaan om gegevens van miljoenen mensen. E-mailadressen, NAW-gegevens, wachtwoo

Nieuwe ESET-oplossing voor kleine bedrijven en thuiskantoren

ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, kondigt de lancering aan van zijn ESBS-plossing voor particulieren/kleine bedrijven , speciaal ontworpen om te beantwoorden aan de cyberbeveiligingsbehoeften van deze groep. Deze uitgebreide beveiligingsoplossing is ontworpen om naadloze, gebruiksvriendelijke bescherming te bieden, waardoor SOHO-klanten (Small Offices-Home Offices) veilig kunnen groeien in de digitale wereld.

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business