Wire

Nieuwe ESET-oplossing voor kleine bedrijven en thuiskantoren

© Eset
ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, kondigt de lancering aan van zijn ESBS-plossing voor particulieren/kleine bedrijven , speciaal ontworpen om te beantwoorden aan de cyberbeveiligingsbehoeften van deze groep. Deze uitgebreide beveiligingsoplossing is ontworpen om naadloze, gebruiksvriendelijke bescherming te bieden, waardoor SOHO-klanten (Small Offices-Home Offices) veilig kunnen groeien in de digitale wereld.

ESBS benadrukt de toewijding van ESET aan innovatie en hun steun voor de groei en veiligheid van SOHO-bedrijven wereldwijd. De oplossing ondersteunt 5 tot 25 toestellen (afhankelijk van het land) en biedt op maat ontworpen functies om online transacties, browsen en toestellen te beveiligen, wachtwoorden te beheren, Windows-servers te beschermen, gevoelige gegevens te coderen en phishing te bestrijden. ESBS beveiligt ook anoniem browsen en zorgt voor onbeperkte VPN-beveiliging (waar deze van toepassing is) (VPN security where applicable).

Viktória Ivanová, Vice President Consumenten en IoT Segment bij ESET, benadrukt: “We zijn ons bewust van de specifieke behoeften van de kleine bedrijven- en thuiskantoorklanten, die tussen consumenten en bedrijven in vallen. Met de lancering van ESET Small Business Security bieden we SOHO-klanten een eenvoudige maar krachtige oplossing die gemakkelijk te beheren, zeer betrouwbaar en afgestemd is op hun behoeften, zodat ze zich kunnen concentreren op hun groei zonder hun veiligheid in gevaar te brengen.”

ESBS omvat het ESET HOME-beveiligingsbeheerplatform, dat uitgebreid beveiligingsbeheer mogelijk maakt en de klant een handige ruimte biedt met informatie over de beveiligingsstatus, toestellen, abonnementen en gebruikte functies. ESET HOME is beschikbaar via een web-portaal en mobiele app, waardoor gebruikers, waar ze ook zijn, de beveiliging van hun toestellen kunnen controleren.

ESBS biedt betrouwbare beveiliging met een minimale voetafdruk, zodat een efficiënte bescherming wordt gegarandeerd die eenvoudig te beheren en compatibel is met meerdere besturingssystemen, waaronder Windows, Android en macOS. Klanten profiteren van een complete beveiligingsoplossing, met onbeperkt VPN, veilig bankieren, browser-privacy en beveiligings-updates, wachtwoord-beheerder, beveiligde server (voor Windows Server-bestanden), antidiefstal, bescherming tegen ransomware, enz. Deze oplossing is een aanzienlijke vooruitgang op het vlak van cyber-beveiligingsbeheer en biedt ongeëvenaard gemak en controle voor eigenaars van SOHO-bedrijven.

Deze lancering is een belangrijke stap in het aanbod van specifieke cyberbeveiligingsoplossingen voor de SOHO-markt. Het versterkt de positie van ESET als toonaangevende, klantgerichte digitale beveiligingsorganisatie.

Lees voor meer gedetailleerde informatie over ESET en zijn ESBS-oplossing: https://www.eset.com/be-nl/particulieren/small-business-security/


Dit artikel werd geschreven door een van onze partners en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business