Wire

Integratie van ESET Inspect met Arctic Wolf: detectie en respons van de nieuwste generatie voor bedrijven

© ESET
ESET, een wereldleider in digitale beveiliging van de nieuwste generatie voor bedrijven, kondigt een nieuwe integratie aan met Arctic Wolf, een wereldleider in beveiligingsoperaties, om een grotere zichtbaarheid en bescherming tegen moderne bedreigingen te garanderen. Door ESET Inspect te integreren in het Security Operations Platform van Arctic Wolf kunnen klanten van Arctic Wolf hun beveiliging-processen verbeteren door zeer grote hoeveelheden gegevens uit diverse, werelwijde bronnen samen te voegen.

“Vandaag eisen bedrijven en kanalen technologische ecosystemen die het cyberbeveiligingsbeheer vereenvoudigen, volledig zicht bieden op verschillende aanvalsvlakken en marktleiders samenbrengen in één architectuur”, zegt Trent Matchett, directeur Direct Channel Global Sales bij ESET. “We hebben aanzienlijk geïnvesteerd in het ESET PROTECT-platform en een open API-gateway om een indrukwekkende catalogus van toekomstige integratiepartners mogelijk te maken. Arctic Wolf is een van de meest vertrouwde MDR-leveranciers ter wereld en een belangrijke mijlpaal voor ons integratieprogramma.”

Arctic Wolf helpt organisaties cyberrisico’s stop te zetten door een native-cloud beveiligingsplatform te bieden, met oplossingen zoals Managed Detection and Response, Managed Risk, Managed Security Awareness en Incident Response, telkens geleverd via het baanbrekende Concierge Delivery Model. Het Concierge Delivery Model van Arctic Wolf biedt op maat gemaakte richtlijnen voor risicobeperking en beveiligingsinzichten op basis van telemetrie op de tech-stack van de klant, net zoals ESET Inspect, en houdt zo de omgeving van een organisatie veilig.

“Arctic Wolf en ESET zijn overtuigd dat openheid en interoperabiliteit essentieel zijn om de positieve cybersecurity-resultaten te behalen waar organisaties om vragen”, aldus Ian McShane, VP Managed Detection and Response bij Arctic Wolf. “Dankzij de nieuwe ESET PROTECT Platform API worden gegevens van ESET Inspect naadloos geïntegreerd in het Arctic Wolf Platform. Deze data, in combinatie met de telemetrie van andere beveiligingstools, zorgt ervoor dat Arctic Wolf-klanten holistische bescherming krijgen in een steeds evoluerend bedreigingslandschap.”

Als gevolg van deze integratie krijgen klanten van Arctic Wolf toegang tot:

Realtime respons op incidenten, inclusief analyse en herstel na incidenten:

ESET Inspect maakt de detectie van verdachte activiteiten op het endpoint van een klant mogelijk, waarbij waarschuwingen worden verzonden naar Arctic Wolf, die dan een beveiligingsonderzoek uitvoert, de dreiging kan bevestigen en ook onmiddellijk kan reageren. Dit wordt gevolgd door een analyse van de verkregen gegevens om de schade te beoordelen en voorbereidingen te treffen tegen toekomstige bedreigingen.

•     Naleving van de regelgeving:

Omdatklanten moeten voldoen aan verschillende wettelijke normen die gedetailleerde logboeken van alle activiteiten op hun endpoints vereisen, stelt ESET Inspect deze logboeken ter beschikking zodat Arctic Wolf zijn klanten kan helpen bij het garanderen van de naleving.

Managed Security voor organisaties met beperkte middelen:

Heel wat organisaties beschikken vaak niet over de middelen om interne beveiligingsteams te hebben. Ze huren dan een externe partner zoals Arctic Wolf in voor hun cyberverdediging. Dankzij ESET Inspect en zijn data zijn klanten van Arctic Wolf beter uitgerust om organisaties van vrijwel elke omvang een hoog beveiligingsniveau te bieden zonder dat ze eigen beveiligingspersoneel moeten inhuren en opleiden.

ESET Inspect werkt als de XDR-module van het ESET PROTECT-platform en levert inbreukpreventie, verhoogde zichtbaarheid en herstel. Het biedt uitgebreide detectie en respons functies zoals: incidentdetectie, incidentbeheer en -respons, gegevensverzameling, indicaties voor detectie van compromissen, detectie van afwijkingen, gedragsdetectie en process-schendingen. Voor meer informatie over ESET Inspect, gaat u naar https://www.eset.com/int/business/partner/integration

Voor meer informatie over de investeringen van ESET in API-integraties en mogelijkheden om samen te werken, gaat u naar hier.

U vindt meer informatie over hoe Arctic Wolf organisaties kan helpen cyberrisico’s stop te zetten, in de blog  hier.


Dit artikel werd geschreven door een van onze partners en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business