Wire

Deze 8 virtual reality-games voor PC zijn nieuw

© Unsplash
Wat heeft mei in petto voor PC VR-games? De volgende VR-titels komen deze maand naar SteamVR.

Madison VR

Madison is een angstaanjagende first-person psychologische horrorgame, met intrigerende gameplay en een meeslepend verhaal.

Met behulp van een ‘bezeten’ instant camera verbind je de menselijke wereld met het hiernamaals. In de game los je puzzels op, verken je verschillende omgevingen en -het allerbelangrijkste- moet je zien te overleven. Tijdens je avontuur word je achtervolgd door Madison, de geest van een kwaadaardige moordenaar, die je dwingt om een bloederig ritueel van tientallen jaren geleden voort te zetten en gruwelijke daden te verrichten. Lukt het jou om je te verzetten tegen haar kwade bedoelingen?

Spectral Scream

Horror Party Game ‘Spectral Scream’ is een online coöperatieve horrorgame die je speelt met 1 t/m 4 spelers. Je wordt de bewaker van de ruimte tussen de levenden en de doden, bekend als het ‘Vagevuur’, en je doel is om de versplinterde kernen van het Vagevuur terug te halen om de stabiliteit te herstellen.

Stride: fates

Opgegroeid in de sloppenwijken van Airon City en helemaal onderaan de voedselketen, heb je een gouden ticket gekregen. Om te overleven en hogerop te komen bij de elite politiediensten van SkyChase, krijg je te maken met machtsverschuivingen in bendes, familievetes, bedrijfsgeheimen, verboden technologie en nog veel meer. Accepteer je het lot of vecht je ertegen?

Exocars

Met deze game kom je in de adrenaline pompende wereld van VR racen! Stap in Exocars en neem het op tegen andere spelers in de multiplayermodus. Laat je vaardigheden zien als de ultieme VR-racer!

Kid Pilot

Kid Pilot is een vliegavonturengame waarin je door verbazingwekkende werelden vliegt door gewoon je hand te bewegen. Verken prachtige omgevingen, verdien badges, ontdek geheimen, overwin uitdagende eindbaasgevechten en word een Top Pilot!

F1 24

Neem plaats op de grid en kruip in de huid van één van de 20 coureurs. In de game
zitten de nieuwe Formule 1 auto’s en zijn Alfa Romeo en AlphaTauri veranderd naar Stake F1 Team Kick Sauber (kortweg Sauber) en Visa Cash App Racing Bulls (kortweg RB).

Marble Mechanics

Fan van het populaire tv programma Marble Mania? Dan is deze game perfect voor jou: bouw de mooiste knikkerbanen. Van trechters, lussen tot spiralen en zowel verticale als horizontale bochten: de enige beperking is je eigen fantasie.

Op zoek naar een VR experience voor een groep?

Wil jij graag de wereld van Virtual Reality ervaren zonder zelf een VR bril te moeten kopen? Het is ook mogelijk om een evenement te organiseren. Er zijn genoeg aanbieders die een VR experience op locatie aanbieden.

partnerinfo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals