Wire

De beste printer voor het drukken van je eigen promotiemateriaal

© Onze partner

Zin om helemaal zelf het promotiemateriaal voor je bedrijf te ontwerpen en af te drukken? Dan heb je natuurlijk een goede printer nodig. Hoewel flyers laten maken door een externe service natuurlijk heel wat voordelen biedt, doe je bepaalde zaken met de juiste apparatuur gemakkelijk zelf. Hier gaan we wat dieper in op een topprinter voor bedrijven die dit aspect van hun onderneming voor eigen rekening willen nemen: de Canon PIXMA TS7650i.
 

Meet de Canon PIXMA TS7650i

De Canon PIXMA TS7650i is een uitstekende printer met tal van mogelijkheden en uitstekende prestaties. Zo is hij gemakkelijk te gebruiken dankzij een 6,7 cm touchscreen met kleuren, een aanpasbare Switch UI en een snelle printmodus waarmee je tot wel vijftien afbeeldingen per minuut afdrukt.

Hierdoor heb je meer tijd over om de finishing touches aan te brengen aan je eigen promotiemateriaal of andere creatieve projecten. Perfect voor ondernemers die zich vooral willen focussen op hun kernactiviteit!
 

Talloze verbindingsmogelijkheden

De PIXMA TS7650i biedt verschillende connectiemogelijkheden, waaronder WiFi, zodat je je projecten snel deelt met andere apps van Canon en ze gemakkelijk verder uitwerkt. Daarbij stuur je je project meteen door naar een smartphone door middel van een QR-code. Kortom, deze printer is mee met de technologische vooruitgang en geeft creatieve ondernemers en stapje voor.
 

Ontwerp je eigen promotiemateriaal

Of je nu zelf het marketingmateriaal voor je bedrijf wilt ontwerpen of gewoon graag creatief bezig bent, de Canon PIXMA TS9550-serie is een uitstekende optie. Het apparaat is in feite niet veel groter dan een gewone desktopprinter, maar je kunt er tot wel 50 vellen papier in kwijt. Op die manier produceer je probleemloos grotere afdrukken zonder witte rand, waaronder posters voor je bedrijf, maar ook persoonlijke kunstwerken.

Natuurlijk kan je niet alles met deze printer afdrukken. Denk maar aan visitekaartjes, heel grote posters of flyers. Hiervoor vertrouw je dan ook het beste op een externe printservice. Voor alle andere creatieve projecten is deze parel van Canon echter perfect.


Dit artikel is geschreven door een van onze partners en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

partnerinfo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals