Nieuwsgierig naar de inzichten van Deliverect over het bouwen van een Modern Data Stack?

Devoteam G Cloud Day
In de snelle bedrijfswereld van vandaag is elke beslissing van cruciaal belang. In een mum van tijd geïnformeerde keuzes maken is een absolute must. Data is het gespreksonderwerp, want het helpt jouw bedrijf om belangrijke trends tijdig te spotten en de concurrentie voor te blijven.

Deliverect gaat dagelijks de strijd aan met de uitdagingen van exponentiële groei en heeft een schat aan waardevolle ervaringen te delen over het bouwen van een Modern Data Stack. Tijdens de Devoteam G Cloud Day gaat de Technical Lead Data van Deliverect over hun best practices, inzichten en oplossingen die de manier waarop jouw organisatie data gebruikt, compleet zal transformeren.

Data Modeling Layer in Biquery

In de sessie ‘Building a Scalable and Agile Modern Data Stack: Lessons Learned from a Customer’s Journey’ onthult de Technical Lead Data van Deliverect een kernprobleem waarmee ze te maken kregen: het ontbreken van een Data Modeling Layer in Biquery. Het gebrek aan deze laag zorgt ervoor dat het integreren van data van platforms zoals Google Ads, Facebook Ads en LinkedIn Ads een gigantische uitdaging wordt. Maar Deliverect heeft de sleutel tot succesvolle oplossingen in handen. Ontdek hoe ze een Data Modeling Layer ontworpen en geïmplementeerden, en hoe die laag de integratie van hun data stroomlijnt en zorgt voor snellere en accuratere besluitvorming.

In deze exclusieve sessie leer je hoe Deliverect de uitdagingen van het verwerken van enorme hoeveelheden data heeft overwonnen door te profiteren van de mogelijkheden van Google BigQuery en Looker dashboards. Je krijgt een diepgaand inzicht in de valkuilen die je moet vermijden en de succesfactoren die ervoor zorgen dat jouw data stack moeiteloos meegroeit met jouw organisatie.

Devoteam G Cloud Day: Shaping your Cloud Journey @Google Brussel

Op 6 juni 2023 krijg je de kans om de volgende stap te zetten in jouw Cloud Journey. Ontdek boeiende sessies over Generative AI, Infrastructure, Data & Analytics, Machine Learning en Google Workspace, gepresenteerd door experts zoals Deliverect, Carrefour, RBFA, Melexis, Barry Callebout en Google. Netwerk daarnaast met C-level executives, Heads of Profiles en IT-managers en andere Cloud enthousiastelingen. Mis deze unieke kans niet en bekijk nu de agenda van de Devoteam G Cloud Day en schrijf je vandaag nog in!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business