Business

Ajax Systems lanceert KeyPad TouchScreen met DESFire(R) en BLE-ondersteuning

© Ajax Systems
Ajax Systems presenteert een product dat de beveiliging en het beheer van smarthome-apparaten naadloos samenvoegt. Neem vol vertrouwen en eenvoudig de leiding over smarthome-beveiliging met KeyPad TouchScreen.

Een van de belangrijkste voordelen van KeyPad TouchScreen is het eenvoudige beheer van beveiligingsgroepen. Gebruikers kunnen meerdere beveiligingsgroepen bekijken en bedienen met slechts één druk op een knop en zo moeiteloos verschillende delen van hun eigendom in- of uitschakelen. Het apparaat ondersteunt ook geluidsmeldingen voor alarmen, vertragingen, en deuropeningen, die gebruikers direct op de hoogte brengen van de status van hun systeem.

De robuuste beveiligingsfuncties van het apparaat, zoals een dwangcode, sabotagealarmen, gegevensversleuteling, en bescherming tegen het raden van codes, onbevoegde toegangsapparaten, en spoofing, zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot het systeem. Met de mogelijkheid om smartphones, Pass-kaarten of Tag-sleutelhangers, en persoonlijke toegangscodes te gebruiken, biedt het KeyPad TouchScreen drie handige verificatiemethoden.

De 5 belangrijkste functies van de KeyPad TouchScreen

  • 5-inch scherm in het zwart of wit en automatische helderheidsaanpassing
  • Nabijheidssensor voor automatische activering van het bediendeel wanneer een hand dichtbij komt
  • Bedieningstablad voor automatiseringsapparaten, met een capaciteit voor maximaal 6 knoppen
  • Zoemer, deze ontvangt meldingen over alarmen, deuropeningen, In-/uitgangsvertragingen, en andere gebeurtenissen
  • Aanpasbare paniekknoppen om te waarschuwen bij alarm, brand, of extra gebeurtenis

KeyPad TouchScreen biedt veelzijdige voedingsopties, waardoor het tot maximaal 1,5 jaar kan werken op de voorgeïnstalleerde batterijen of op een 12 V⎓ voeding met batterijen als back-up. De draadloze technologieën Jeweller en Wings zorgen voor betrouwbare en versleutelde radiocommunicatie in twee richtingen met de Ajax-hub en bieden een communicatiebereik van maximaal 1700 meter. Bovendien zal het nieuwe bediendeel altijd up-to-date zijn met automatische draadloze firmware-updates.


Dit artikel is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business