Business

CHRLY breidt uit naar Nederland en Luxemburg

© CHRLY
De Belgische start-up CHRLY breidt zijn activiteiten uit naar Nederland en Luxemburg. Het IT-recruitmentbureau dat door Fujitsu Belgium werd opgericht wil binnen het jaar 50 extra consultants aan boord halen. De atypische en verfrissende aanpak van CHRLY moet hierin het verschil maken. Tot nu toe was CHRLY enkel actief in België en Portugal.

CHRLY werd in 2021 opgericht door Fujitsu Belgium, dat meer wilde inzetten op recruitment. De IT-recruiter helpt niet alleen bij het vinden van kandidaten, maar biedt ook tijdelijk versterking aan de recruitmentafdeling van een organisatie, zowel in-house als op afstand. Daarnaast investeert CHRLY in jong talent en blijft het kandidaten continu opleiden. Deze succesvolle Belgische start-up onderscheidt zich van de meer traditionele spelers dankzij haar uitgebreide kennis van de markt, zeer groot netwerk, hart voor duurzame IT en de persoonlijke benadering. CHRLY stelt eerst het persoonlijke profiel van de kandidaat centraal en daarna pas het cv. De IT-recruiter richt zich op een breed scala aan IT-profielen, onder meer op ServiceNow, Application Management en Infrastructure.

Maxime Cools, General Manager van CHRLY, ziet veel kansen voor CHRLY als Benelux-organisatie: “De uitbreiding komt op een logisch moment. We krijgen namelijk al veel vraag vanuit Nederland. We hebben nu 150 consultants en ons doel is om binnen een jaar uit te breiden naar 200 consultants in de Benelux.

Focus op het individu en op langdurige samenwerking

CHRLY beschikt over geavanceerde tools waardoor ze snel een breed scala aan geschikte profielen kunnen voorstellen. Door te focussen op het individu kan CHRLY meerdere vacatures tegelijkertijd voorleggen, dus ook andere vacatures dan waar de kandidaat op heeft gereageerd. Zo wordt er bijvoorbeeld geselecteerd op basis van geografische locatie, skills en persoonlijke interesses, waardoor een kandidaat vaak vijf tot zes opties heeft om op te reageren. Gemiddeld vinden de consultants van CHRLY binnen de 48 uur een aantal geschikte kandidaten.

Maxime Cools: “Onze benadering begint altijd vanuit het profiel van de kandidaat en niet vanuit de gevraagde vaardigheden. Tijdens ons eerste gesprek met de kandidaat gaan we niet in op het cv, maar we voeren een gesprek om de persoon te leren kennen. Ons doel is om langdurige relaties op te bouwen, zoveel mogelijk mensen vooruit te helpen en voortdurend te groeien. Om dit te bereiken, is het ook belangrijk om te werken met de juiste partners.


Dit artikel werd geschreven door een van onze partners en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

businesspartnerinfopress

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen