CrossOver dealtip macOS

In de dealtip van deze week stelt de redactie CrossOver voor macOS voor. Je draait snel Windows-apps en games op macOS aan een verlaagde prijs.

Advertentie

Hoe draai je Windows 10 applicaties op macOS snel en gemakkelijk? Wie voor het werk vaak moet wisselen tussen macOS en Windows zal met CrossOver heel erg blij zijn. Weg met die vervelende Bootcamp of ingewikkelde emulators. CrossOver draait Windows-apps op je Mac alsof ze ervoor gemaakt zijn. De app van CodeWeavers is nu beschikbaar met 49% korting. Zo betaal je bij StackSocial maar 19,99 dollar in plats van 39,99 dollar.

CrossOver deal

Dit programma is één van de betere manieren om Windows-applicaties en games op je Mac-toestel te draaien zonder te veel zever. Dat schrijven we ook in ons overzicht. De installatie gaat heel vlot en het hele programma werkt zeer gebruiksvriendelijk. Eén licentie voor 19,99 dollar en je bent gesteld. Het mooie aan deze productiviteitsapp is dat alle vorderingen teruggaan naar de Open Source Community waar bijvoorbeeld ook Wine van gebruikmaakt. Zo gaan Windows 10 programma’s en macOS weer perfect hand in hand.

Om deze software te draaien heb je een Mac nodig die macOS High Sierra of hoger aan boord heeft. De app werkt ook voor de nieuwste Mac-toestellen met M1.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here