Deals

Coolblue geeft honderden euro’s extra inruilwaarde op MacBooks

Coolblue winkel
© Coolblue
Wil je een MacBook kopen? Dan geniet je tijdelijk van honderden euro's extra inruilwaarde bij Coolblue. Dit voordeel loopt op tot 225 euro.

Apple-apparatuur is doorgaans behoorlijk prijzig. Voor een MacBook betaal je al snel meer dan 1.500 euro, en ook de iPad Pro-tablets behoren niet tot de goedkoopste opties. Wie oude elektronica in huis heeft om in te ruilen, kan doorgaans wel wat korting krijgen. Je moet er echter niet te veel van verwachten; voor een oude(re) laptop of tablet krijg je vaak slechts enkele tientjes terug. Dit bedrag kan nu echter flink oplopen dankzij de deal die Coolblue momenteel aanbiedt.

Winkels zoals Coolblue bieden voor veel apparaten de mogelijkheid om oude apparatuur in te ruilen. Voor iPads biedt Coolblue bijvoorbeeld een inruilwaarde tot 300 euro. Hoeveel je ontvangt, hangt natuurlijk af van wat je inlevert. Lever je een gloednieuwe iPad of Samsung-tablet in, dan ligt de inruilwaarde aanzienlijk hoger dan bij een twee jaar oud exemplaar. Hetzelfde geldt voor MacBooks, waarvoor Coolblue nu zelfs tijdelijk extra inruilwaarde biedt. Afhankelijk van het model kan dat voordeel oplopen tot 225 euro.

Niet alle laptops doen mee aan de actie. Onderaan deze pagina vind je een lijst met de Apple-modellen die deelnemen.

Hoe werkt het inruilen bij Coolblue?

Wil je profiteren van de extra inruilwaarde, dan moet je vóór 29 september 2024 een MacBook bestellen bij Coolblue. Voordat je op de bestelknop drukt, moet je wel even aangeven dat je een laptop wilt inruilen. Volg daarvoor de onderstaande stappen:

  1. Open de productpagina van de gewenste MacBook op Coolblue.be.
  2. Klik op “Ruil je huidige product in”.
  3. Kies het merk van je laptop – in dit geval is alleen Apple beschikbaar als merk.
  4. Klik het type MacBook aan, met keuze uit de MacBook, MacBook Air en MacBook Pro.
    Selecteer het schermformaat, modeljaar, processor en opslag van je MacBook als daarom wordt gevraagd, en klik op “Doorgaan”.
  5. Beantwoord de vijf vragen over de staat van je MacBook en klik vervolgens opnieuw op “Doorgaan”.
  6. Er verschijnt nu een verwachte inruilwaarde voor je MacBook, die later nog wordt geverifieerd door een winkelspecialist.
Inruilproces MacBook Coolblue
Let op, dit betreft een simulatie van de inruilwaarde, dat kan altijd fluctueren – © Coolblue

Om de inruil af te ronden, moet je de oude MacBook naar de winkel brengen. Een winkelspecialist controleert de laptop ter plekke. Je krijgt het bedrag vervolgens terug als korting op je nieuwe MacBook of als Coolblue-tegoed.

Deelnemende MacBooks

Niet alle MacBooks die Coolblue verkoopt vallen onder de inruildeal. Hieronder vind je de deelnemende modellen en de extra inruilwaarde die Coolblue biedt tot 29 september:

Daarnaast zijn er ook enkele laptops waarvoor studenten, tijdens de back-to-school-periode, 50 euro studentenkorting kunnen krijgen. Die modellen kun je hier bekijken.

appleApple MacBookcoolbluedealsmacbook

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen