Tips

Disney+ België: de beste nieuwe films en series voor juni 2024

Disney plus
© Disney
Het is bijna juni en dat kan maar één ding betekenen: we zetten de beste films en series die in juni op Disney+ verschijnen voor je op een rijtje.

De zomermaand juni belooft een ware traktatie te worden voor Disney+-abonnees. Maak je klaar om te duiken in een wervelwind van gloednieuwe series, films en documentaires die de hele familie zullen boeien. Van langverwachte vervolgen tot gloednieuwe avonturen: er is voor elk wat wils op de streamingdienst.

Na de release van Star Wars: Tales of the Empire in mei, verschijnt in juni de spannende Star Wars-serie ‘The Acolyte’. Daarin komt de gerespecteerde Jedi-meester Lee Jung-jae oog-in-oog te staan met een gevaarlijke strijder uit zijn verleden. Juni staat ook in het teken van het 90-jarig jubileum van Donald Duck. Hiervoor pakt Disney Plus uit met Crazy Over Daisy, Out on a Limb en DIY Duck.

Ben je klaar voor nieuwe afleveringen van Doctor Who? Goed nieuws: Disney heeft voor juni drie afleveringen klaarstaan, namelijk Rogue (7 juni), The Legend of Ruby Sunday (14 juni) en Empire of Death (21 juni). Ook verschijnen er (nieuwe) afleveringen van Erased: WW2’s Heroes of Colour (seizoen 1), Cesar Millan: Better Human Better Dog (seizoen 4) en Wicked Tuna (seizoen 13).

Deze films en series verschijnen in juni 2024 op Disney+

Erased: WW2’s Heroes of Color (S1) – 4 juni

The Acolyte – vanaf 4 juni

Big City Greens the Movie: Spacecation – 7 juni

Doctor Who – nieuwe afleveringen vanaf 7 juni

Protecting Paradise: The Story of Niue – 8 juni

Viering 90 jaar Donald Duck – 9 juni

Paranormal State – 29 juni

Meer Disney+-films en series

Staat er niets voor je tussen? Kijk dan ook eens bij onze eerdere Disney+-maandoverzichten, of open de Disney-catalogus voor nog veel meer content die in juni verschijnt. Wil je de content streamen, dan moet je uiteraard wel een abonnement afsluiten bij Disney+. Neem je direct een jaarabonnement? Dan krijg je steeds twee maanden gratis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business