Deals

Deze gadgets kan je met je ecocheques kopen bij Coolblue

Coolblue ecocheques sfeerbeeld
© Coolblue
Voel je de ecocheques branden in je portemonnee, dan helpen we je graag uit de brand: er zijn namelijk heel wat handige gadgets die je ermee kunt aanschaffen, ook bij Coolblue.

Wanneer er over ecocheques wordt gesproken, gaat het doorgaans om (elektronische) producten die helpen je CO2-uitstoot te verminderen. Dit kan variëren van een energiezuinige wasmachine tot een televisie of zelfs een treinreis naar Londen of Parijs. De overheid wil met ecocheques ook duurzaam transport in de schijnwerpers zetten. Om die reden kun je er ook elektrische steps mee kopen, al kun je je afvragen hoe ‘ecologisch’ zo’n step eigenlijk is.

Maar het blijft daar niet bij, want ook smartwatches, smarthome-apparatuur en reparaties van je gsm en andere producten kun je er doorgaans mee betalen. Bij Coolblue herken je apparaten die je met ecocheques kunt kopen aan het ecocheques-label op de productpagina. In de winkel zijn ze daarnaast voorzien van een groene ecocheques-sticker.

Smartwatches en sporthorloges

Als je denkt dat slechts een beperkt aantal smartwatches met de ecocheques kan worden aangeschaft, hebben we goed nieuws. Alle smartwatches die Coolblue verkoopt, vallen namelijk binnen het ecocheques-assortiment. Zelfs de gloednieuwe Apple Watch Series 10 kun je met je ecocheques bestellen. Hetzelfde geldt voor de Samsung Galaxy Watch 7 en sporthorloges van Garmin, Polar en Fitbit.

Gadgets voor je smarthome

Smarthome-producten vormen ook een categorie waarvoor je je ecocheques kunt gebruiken. Denk aan slimme (energiebesparende) lampen, een slimme thermostaat of de hub die je nodig hebt om de apparaten te bedienen. Lampen en schakelaars van Philips Hue kun je dus met ecocheques in huis halen. Hieronder hebben we alle categorieën op een rijtje gezet:

Refurbished smartphones

Waar je smartwatches kunt aanschaffen met ecocheques, is dat normaal gesproken niet het geval voor tablets en smartphones, tenzij je kiest voor een refurbished smartphone of tablet. Bij Coolblue kun je kiezen uit refurbished iPhones en iPads, waaronder iPhones zo recent als de iPhone 15 (Pro). Tablets vind je ook in allerlei soorten en maten, inclusief de iPad Air- en Pro-modellen, maar ook de ‘standaard’ iPad.

Meer gadgets met ecocheques

Bij Coolblue kun je uiteraard ook je wasmachine, droogkast, televisie, koelkast en nog veel meer aanschaffen met ecocheques. Bij het betalen met ecocheques hoef je je geen zorgen te maken over het bedrag. Coolblue kijkt eerst hoeveel ecocheques je hebt en laat je vervolgens het resterende bedrag met een van de andere betaalmethodes voldoen.


Dit betekent ook dat je tegenwoordig online met ecocheques kunt betalen bij Coolblue. Dit is mogelijk met de digitale ecocheques van Edenred, Monizze of Pluxee. Annuleer je een bestelling die (deels) met ecocheques is betaald, dan wordt het resterende bedrag als CoolblueTegoed op je account bijgeschreven.

coolbluedealsecocheques

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen