Nieuws

DVDVideoSoft Free Studio 4.3.6.78

Wanneer je een video- of audiogerelateerde taak wilt uitvoeren, is de kans groot dat dit programma je kan helpen. Wel even opletten dat je tijdens de installatie de toolbar van DVDVideoSoft niet ongewild mee laat installeren.

Free Studio bevat een groot aantal tools, zoals een functie om YouTubefilmpjes te downloaden en om te zetten naar verschillende formaten, en eentje om een geluidsbestand of filmpje te voorzien van een bijhorende Flash Player. Alle tools zijn in een gemakkelijk te bedienen geheel gebundeld. Dat zorgt er wel voor dat alleen de noodzakelijke opties aanwezig zijn; verwacht dus geen al te geavanceerde instellingen.

Zo kun je bij de tool om audio-cd’s te rippen kiezen tussen een vijftal verschillende formaten en vier voorgedefinieerde kwaliteitsniveaus. Ook bij het omzetten van een dvd naar een videobestand is de keuze beperkt en zijn er slechts een paar formaten en kwaliteitsniveaus beschikbaar.

[download_file]

Branden
DVDVideoSoft Free Studio biedt je eveneens de mogelijkheid om cd’s, dvd’s en blu-rayschijven te schrijven. Om videobestanden op een dvd te branden, moet je wel eerst de tool Video to DVD Converter gebruiken en dan pas de DVD Video Burner zelf.

Dat toont meteen aan dat de bundeling van de tools niet altijd en overal even goed is gestroomlijnd. Jammer wel, temeer daar het programma duidelijk mikt op minder ervaren gebruikers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business