Nokia zoekt navigatiestem

Op enkele van zijn smartphones biedt Nokia gratis navigatiekaarten aan. De fabrikant is nu op zoek naar ‘de stem van Nederland’ voor het inspreken van de rij-instructies.

Met een speciaal uitgeruste bus, waarop ‘Wie wordt de nieuwe stem van Nederland?’ staat, doorkruist Nokia het land op zoek naar een navigatiestem voor zijn Ovi-kaarten. Iedereen mag aan boord komen om auditie te doen.

De tourdata zijn te vinden op deze speciale site. Hier kun je eveneens online deelnemen aan de wedstrijd en hoor je wat de concurrentie ervan bakt.

Finale
Uit alle deelnemers kiest de jury de drie beste stemmen. Zij gaan samen met de publieksfavoriet naar de grote finale, die op 29 mei plaatsvindt.

In een studio moeten de finalisten dan allerlei stemtesten uitvoeren. Diegene die de mooiste en duidelijkste stem heeft, wint. Hij of zij zal de officiële navigatiestem worden van de Nokia-smartphones.

Op dit moment staan de Ovi-kaarten op tien telefoons. In de toekomst zullen alle Nokia-smartphones voorzien zijn van het gratis navigatiesysteem. 
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business