Nieuws

Mobistar klaar voor de iPad

Bij Mobistar zijn ze voorbereid op de komst van de iPad: alle Mobistarwinkels hebben maandag een lading microsimkaarten ontvangen. Dat laat een Mobistarmedewerker aan de redactie weten.

Enkele weken geleden vertelden de grote operatoren (Mobistar, Proximus en Base) dat ze momenteel nog geen microsimkaarten aanbieden, omdat er nog geen toestellen verkrijgbaar zijn die met deze kleinere variant van de traditionele simkaart werken.

Maar bij Mobistar lijkt daar nu verandering in gekomen te zijn: een medewerker van Mobistar liet onze redactie weten een lading microsimkaarten ontvangen te hebben en stuurde enkele foto’s.

Geïmporteerde iPads
Hallo Mobistar? Woordvoerder Patti Verdoodt bevestigt: “Het klopt inderdaad dat de microsimkaart vanaf vandaag in al onze Mobistar Centers verkrijgbaar is voor onze klanten. We willen deze kaarten nu al beschikbaar maken voor mensen die eventueel een iPad 3G in het buitenland gekocht hebben en van ons netwerk gebruik willen maken.”

De microsimkaart van Mobistar werkt volgens hun Internet Everywhere-principe. Om met je iPad op het 3G-netwerk van Mobistar te kunnen surfen, betaal je dus 5 euro per maand, plus 1 euro voor elke dag dat je het gebruikt.

Over de introductie van de iPad in België en eventuele afspraken met Apple over de verdeling van de tablet kan Mobistar op dit moment niets zeggen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business