Nieuws

Steve Jobs: ‘geen ontvangstprobleem iPhone’

Vorige week reageerde Apple op de ontvangstproblemen van de iPhone 4 door te zeggen dat “gebruikers het toestel verkeerd vasthouden.” Topman Steve Jobs spreekt die verklaring nu tegen, in een mail aan een gebruiker.

Een bezorgde klant had een mail gestuurd aan Steve Jobs om te vragen hoe het nu precies zat met de ontvangst van de iPhone 4. “Ik hou van mijn iPhone, behalve van de moeilijkheden met de ontvangst,” schreef hij.

Jobs, die wel vaker korte antwoordjes stuurt op willekeurige mails van gebruikers, reageerde vrijwel meteen: “Er is geen ontvangstprobleem. Later meer.” Een vreemd antwoord, zeker omdat de officiële verklaring van Apple erkent dat het signaal verzwakt als je de iPhone 4 op een bepaalde manier vasthoudt.

[related_article id=”158256″]

Maar wat bedoelt Steve Jobs met zijn antwoord? Dat er een update van iOS op komst is die het probleem (dat er misschien geen is) oplost? Daar heeft iedereen zoals steeds het raden naar. Net zoals de kans bestaat dat de mail niet van Jobs zelf afkomstig is.

Wat het ook moge zijn, de gesignaleerde ontvangstproblemen hebben de lancering van de iPhone 4 op geen enkele manier gedwarsboomd. Apple heeft bekendgemaakt dat er tijdens de eerste drie dagen van de verkoop van de iPhone 4 meer dan 1,7 miljoen exemplaren van eigenaar gewisseld zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business