Nieuws

Don’t Panic 1.4.0

Bang dat je baas plots opduikt tijdens een chatsessie of een spannend tussendoortje? Met Don’t Panic is de kans heel klein dat hij iets opmerkt van je zijsprongetje.

Misschien herinner je je nog de ‘boss-knop’ die sommige spelletjes hebben ingebouwd: die hoef je dan maar in te drukken om bijvoorbeeld een spreadsheet-simulatie naar boven te halen.

Don’t Panic borduurt verder op dit concept. Met één druk op de knop kun je een reeks toepassingen automatisch laten afsluiten, maar net zo goed ook laten opstarten. Het is perfect mogelijk die lijsten zelf samen te stellen, bijvoorbeeld door naar de betreffende applicaties te verwijzen of door trefwoorden in te vullen als Solitaire, Messenger enzovoort. Je beslist zelf op welke manier toepassingen worden afgesloten: netjes (maar trager) of snel en geforceerd.

[download_file]

Browsergeschiedenis wissen
Het geluid automatisch laten uitschakelen kan ook: best handig, want het geratel van machinegeweren valt wellicht moeilijk te linken aan zakelijke software.

Verder kan je ook de prullenbak laten legen, je browsegeschiedenis en tijdelijke internetbestanden laten verwijderen (althans van Internet Explorer) en snelkoppelingen uit de rubriek Recent geopende bestanden laten weghalen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business