Nieuws

Hercules DJ Console MK4

Je mp3-collectie in de hand, de Hercules MK4 om je schouder en een goed stuk vlees: meer heb je niet nodig om naar een barbecue te vertrekken.

Deze draagbare dj-console is behoorlijk goed uitgerust, met tulpaansluitingen voor de hoofdluidsprekers en de monitors. Er is ook een stereo mini-jackuitgang voor gewone computerboxen, eentje voor je hoofdtelefoon en twee ingangen om externe apparaten aan te sluiten, zoals draaitafels of mp3-spelers.

Stevige behuizing
Hoewel de MK4 van plastic gemaakt is, voelt hij stevig aan. De draaiknoppen geven genoeg weerstand, zodat je subtiel aan de klankinstellingen kan sleutelen. En de knoppen om bijvoorbeeld effecten te gebruiken reageren goed.

De software is echter heel wat minder. Hoewel de lay-out perfect is afgestemd op de MK4, ontbreekt een aantal essentiële functies.

Zo kan je bijvoorbeeld geen aparte wachtrijen voor de twee decks aanmaken en die automatisch laten afspelen. Bij het opstarten krijgen we ook meermaals de melding dat er een probleem met de ASIO-driver is, waarna de muziek niet meer wil afspelen.

De meegeleverde handleiding beschrijft bovendien een totaal andere versie van VirtualDJ, waardoor we alles zelf moeten uitvissen.

Hercules DJ Console MK4
Prijs: 199 euro (augustus 2010)

PRO: goede hardware.
CONTRA: software ontoereikend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business