Nieuws

Behuizing als bouwpakket

Behuizingenfabrikant Antec levert met de Antec LanBoy Air een behuizing af die je werkelijk volledig naar je hand kunt zetten. Het binnenwerk is grotendeels opgebouwd uit modulaire componenten, waarvan je de positie zelf kunt bepalen.

De LanBoy Air, verkrijgbaar in uitvoeringen met gele of blauwe accenten, heeft nog het meeste weg van een enorm bouwpakket. De meeste panelen zijn voorzien van gaas, waardoor de gemonteerde kast veel weg heeft van een kooi. Standaard worden vijf 120 mm-ventilatoren meegeleverd, maar de behuizing biedt plaats voor vijftien van deze ventilatoren om binnenin een positieve luchtdruk te creëren. De snelheid van de ventilatoren is bovendien traploos in te stellen.

De opmerkelijkste eigenschap van de LanBoy Air is echter dat het binnenwerk volledig configureerbaar is met in totaal elf verschillende drivebays, waaronder negen modulaire bays voor zes interne 3,5-inchdrives en drie 5,25-inchdrives. Van deze drives is onder andere de oriëntatie door de gebruiker zelf te bepalen. Zo zouden meer dan 34.000 verschillende manieren mogelijk zijn om de behuizing te assembleren.

[related_article id=”152275″]

Wanneer de behuizing in Europa verkrijgbaar zal zijn, is nog niet bekend. In de Verenigde Staten kost ze 220 dollar. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business