Nieuws

Review: LEGO Star Wars III – The Clone Wars

De liefhebbers zijn waarschijnlijk al lang blij met meer van de ondertussen gekende lichtzwaardduels, ruimtegevechten, het verkennen van vreemde werelden en de tussenfilmpjes die van een humor getuigen die de films het nakijken geven.

Gebruikelijke blokjes

LEGO en Star Wars, wat ooit twee onverenigbare universums leken, bewijzen al zo’n half decennium het tegendeel op elke spelconsole. Wie vertrouwd is met deze reeks, weet wat hij in deze The Clone Wars mag verwachten. Een kleurrijke, ietwat kinderlijk ogende speelwereld en personages, die door een gezonde dosis humor, zelfrelativering en creatieve gameplay ook door volwassenen gesmaakt kan worden. Zoals de titel al doet vermoeden, voert deze editie missies en personages uit de gelijknamige televisiereeks op, maar gooit daar een gezonde dosis favorieten uit de filmtrilogieën bovenop.
De game is gemaakt om er met twee spelers samen doorheen te gaan, maar bij gebrek aan een speelkameraad kan het net zo goed alleen. Je schakelt daarbij de hele tijd tussen verschillende herkenbare protagonisten, al naargelang de situatie of je eigen speelstijl. Die situaties zijn netjes verdeeld over familievriendelijke gevechten en omgevingspuzzels waar de bouwdoosinbreng van LEGO het duidelijkst is. Op een nog maar eens opgeschroefde visuele weergave en een split-screen modus na is er weinig nieuws te melden.

[related_article id=”160734″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business