Nieuws

7plus 2.3.0

W [download_file] il je grondig aan Windows sleutelen, dan ontsnap je niet aan goed verborgen opties in obscure dialoogvensters en aan delicate registeringrepen. Tenzij je een tweaker als 7plus inzet.

[related_article id=”160534″]

De zoveelste tweaker? Jawel, maar met een paar verschillen.
Video-instructie
7plus voorziet in een hele reeks videotutorials. Dat is ook wel nodig, aangezien de interface weinig sexy oogt en vooral veel tekst te lezen geeft. En in het indrukwekkende feature-arsenaal zitten ook verrassende tweaks en opties.
7plus zal vooral de heftige toetsenbordgebruiker weten te charmeren: je kunt het zo gek niet bedenken of 7plus laat er je wel een sneltoetscombinatie aan koppelen. Nu alle combinaties nog zien te onthouden.

De tool ondersteunt ook hotstrings: afkortingen en acroniemen die zich automatisch tot volledige woorden ontvouwen zodra je ze hebt ingetikt.

Verkenner
Je vindt verder heel wat opties terug rond de Windows Verkenner. Om er maar enkele te noemen: selecties inverteren met Ctrl+I, de Verkenner automatisch het eerste bestand laten selecteren als je een map opent, de vrije ruimte en de bestandsgrootte in de statusbalk tonen (Windows 7), enzovoort.
Wil je een snel overzicht van de belangrijkste mogelijkheden, dan verwijzen we je graag naar code.google.com/p/7plus/wiki/Features. Temeer omdat je hier ook links naar de al vermelde videotutorials vindt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business