Nieuws

Mitec Mail Viewer 1.7.4.0

Misschien gebruik je wel verschillende mailclients op je pc. Dan kan een tool waarmee je de diverse maildatabases kunt openen wel handig zijn. Zeker met de extra’s die Mitec Mail Viewer je biedt.

Mitec Mail Viewer doet precies wat de naam suggereert: het programma laat je berichten bekijken die zich in de maildatabase van zowel Microsoft Outlook Express, Windows Vista Mail, Windows Live Mail als Mozilla Thunderbird bevinden.

De geselecteerde berichten kan je zowel in tekst- als in HTML-weergave opvragen. Je krijgt meteen ook te zien welke mailservers ze tijdens het versturen zijn gepasseerd. Via het tabblad Source krijg je trouwens nog meer technische details over het hele verzendproces. Handig als je bijvoorbeeld de bron van spamberichten wilt traceren.

Dankzij flexibele, maar toch makkelijk te bedienen filters vind je ook in uitgebreide databases snel de gewenste e-mails terug.
Het is tevens mogelijk een selectie van berichten op te slaan als afzonderlijke bestanden (met .eml-extensie), waarbij je zelf aangeeft of het complete bericht dan wel alleen de bodytekst of de eventuele bijlagen moeten worden opgeslagen.

Ten slotte kun je met één muisklik alle e-mailadressen uit een berichtenselectie extraheren. Die kopieer je dan bijvoorbeeld naar het Windowsklembord, om die vervolgens in een tekstbestand of een spreadsheet te gieten.

[download_file]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business