Nieuws

Review: My Fitness Coach Club

Als je My Fitness Coach Club niet aanziet als een 'echte' game, dan krijg je waar voor je geld. Een goede persoonlijke trainer die je veel oefeningen voorschotelt en eigen programma's voorstelt. Verwacht echter niet al te veel feedback.

Persoonlijke trainer

Iedereen kent de workoutvideo’s van op tv wel. Een gespierde heer of dame doet een oefening voor en aan jou om die na te doen. Je wordt niet echt gemotiveerd en als je iets verkeerd doet, word je daar niet op gewezen. We krijgen ongeveer hetzelfde gevoel bij deze My Fitness Coach Club. Ondanks het goede voornemen dat je de PlayStation Move-controller nodig hebt, komen we wat bedrogen uit. De Move-controller wordt enkel gebruikt bij een aantal oefeningen, om wat meer feedback te krijgen bij die oefeningen. Alle andere oefeningen maken geen gebruik van de technologie en laten je wat in de waan hoe goed je bezig bent. Je mag deze titel daarom niet aanzien als een sportgame waar je plezier uit je oefeningen haalt. Zie het meer als een persoonlijke trainer die je wat wil bijleren.
Iedereen die motivatie nodig heeft om te fitnessen, kijkt beter weg van My Fitness Club Coach. Alles wordt heel droog uitgelegd en er is amper sprake van motivering. Ben je een doorwinterde sporter en zoek je iets om tussendoor te doen, dan komt deze game goed van pas. Het leert je nieuwe bewegingen en door de programma’s en schema’s kun je zelfs je niveau verbeteren.

[related_article id=”160734″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business