Nieuws

Pizza.be stunt met gratis maaltijd

Op Pizza.be kan iedereen vanavond (5 juli) van 19.30 tot 19.40 uur een gratis maaltijd ter waarde van 10 euro bestellen.

Met de stunt wil de bestelsite zijn vierde verjaardag onderstrepen. Of, hoe verantwoord komaf maken met een avondje achter het fornuis.

"De jarige trakteert", klinkt het bij Pizza.be. Intussen zijn meer dan vijfhonderd bezorgrestaurants aangesloten op de dienst en kunnen behalve pizza ook Chinese en Mexicaanse maaltijden, sushi en pitta worden besteld. De wereldkeuken een muisklik van je eettafel verwijderd.

"We schatten de kosten van deze actie in op 100.000 euro. De servers van onze website zullen ongetwijfeld zwaar worden belast, maar we maken ons sterk dat ze de toeloop aankunnen", zegt Siska De Lombaerde, countrymanager van Pizza.be. Bij een soortgelijk initiatief van zusterbedrijf Thuisbezorgd.nl in Nederland in 2009 werd voor 200.000 euro aan gratis eten besteld.

Let wel: de gratis actie geldt enkel voor bezorgrestaurants die onlinebetalingen accepteren en is alleen van toepassing op de website. Wie mobiel bestelt, via een iPhone- of Android-applicatie of via de tv, krijgt de rekening gepresenteerd.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business