Nieuws

BelgianHosting

Bij BelgianHosting werkt men vooral op maat van de klant. Er wordt uitgezocht wat hij nodig heeft en daarna wordt het indien mogelijk aangeboden. Het is die flexibiliteit die ze zelfs als hun grootste troef beschouwen.

Het basispakket Linux Standaard bevat alle diensten die nodig zijn om een website online te zetten en mailboxen te beheren. Dit bevat net als alle andere pakketten (uitgezonderd Linux mini) een gratis domeinnaam.

Andere inbegrepen diensten zijn vakantieberichten, meerdere webmails, de catch-all, onlinestatistieken enzovoort. Alle pakketten hebben PHP- en IMAP-support, antivirus en antispamfilters, een dagelijkse back-up (onsite en offsite) en toegang via het controlepaneel (directadmin). Het selfservice-controlepaneel van BelgianHosting omvat een API waarmee resellers in realtime domeinnamen kunnen registreren.

Andere diensten zijn een online VPN-server en de mogelijkheid om online of via API sms’en te versturen. Alle hostingpakketten hebben één niveau van support. Voor dedicated hosting, VPS en oplossingen op maat van de klant kunnen ze wel meerdere aangepaste SLA’s afspreken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business