Nieuws

Priorweb

Priorweb focust zich op zowel particuliere als zakelijke klanten. Al is op dit moment meer dan 60 procent van het klantenbestand zakelijk. Het host ook meer complexe websites die een bijhorend hostingplatform vereisen.

Priorweb levert combinaties van zijn producten, om zo aan de eisen van klanten te voldoen. Het schrikt niet terug voor websites die in enkele uren tienduizenden bezoekers moeten kunnen verwerken, en bouwde eerder al een hostingplatform voor Drupal-websites met ingebouwde caching en automatische failover.

Momenteel ontwikkelt het nog een nieuw serverproduct en een online-collaboratietool, beide gebaseerd op de eigen VMware-cloud.

Contact met klanten
Priorweb is niet de grootste speler uit het segment en evenmin de goedkoopste, maar volgens hen appreciëren de klanten het wel dat ze bij hen iemand met kennis van zaken aan de lijn krijgen. De helpdesk is ook via LiveChat bereikbaar tijdens kantooruren.

Klanten krijgen rechtstreeks toegang tot hun eigen configuratie via een controlepaneel, al bepaalt Priorweb wel zelf welke instellingen gewijzigd mogen worden, om te vermijden dat gebruikers te veel cruciale instellingen aanpassen.

Virtualisatie
Hun zakelijke klanten zijn momenteel duidelijk bezig met servervirtualisatie: dedicated servers worden virtuele, en waar er vroeger voor meerdere hostingpakketten werd gekozen wordt nu alsmaar vaker een private virtuele server ingezet.

Het wordt zo steeds makkelijker en goedkoper om snel in een betrouwbare, private omgeving applicaties en websites uit te rollen. PriorWeb speelt op deze trend in met verschillende vormen en tarieven van virtualisatie. Priorweb draagt ook groene IT in het vaandel. Zijn datacentra werken op 100 procent groene stroom.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business