Nieuws

Vevida

Vevida is actief in België en Nederland als onderdeel van een internationale webhostingprovider. Voor webhosting werkt het met drie pakketten: Basic, Premium en Professional.

Het eerste pakket beantwoordt aan de noden van een particulier of hobbyist, de Premium-formule is voor de gevorderde gebruiker of zeer kleine kmo’s en de Professional-formule mikt op kleine bedrijven. In die laatste formule zit bijvoorbeeld een MS-SQL database, vier weken back-up en een SSL-certificaat inbegrepen.

Ze bieden ook een goedkoop Domein Parkeerpakket en Domein Doorschakelpakket voor domeinen die je niet actief gebruikt maar niet meteen wilt opzeggen of kwijtraken.

De dienst Online Visitekaartje is een alternatief voor wie geen volledige website wil (laten) ontwikkelen. Je registreert een domeinnaam en plaatst er een digitaal visitekaartje achter. Dat omvat een e-mailaccount van 500 MB en een link naar meerdere sociale media, zodat je (potentiële) klanten weten waar en hoe ze je snel kunnen bereiken.

Zo’n miniwebsite maken kan in enkele muisklikken en vereist geen programmeerkennis. Vevida gaat dit jaar als bijkomende dienst ook nog VPS aanbieden. Hun servicedesk is bereikbaar via telefoon, e-mail, tickets en Twitter en bovendien gratis voor alle kanten. Het is daarnaast mogelijk om een SLA af te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business