Nieuws

Google Plus-app nu ook op iPhone

De officiële app voor Google+ is nu ook beschikbaar voor de iPhone. Bij de lancering van de bèta was enkel de Androidversie beschikbaar.

Google stelde eind juni zijn antwoord op Facebook open voor een select publiek. Sinds vorige week kan iedereen uitgenodigd worden om lid te worden. Googles sociale netwerk geeft gebruikers meer controle over wie hun gegevens kan zien en met wie ze updates delen.

De mobiele Google+-applicatie is er nu ook voor de iPhone. De iPad en de iPod Touch worden (nog) niet ondersteund. De app biedt toegang tot je Stream, waar de berichten van vrienden verzameld worden, de groepschat Huddle, de foto’s van vrienden, je profiel en je kringen.

[related_article id=”158901″]

Geen videochat met iPhone 4
Videochatten via de Hangoutfunctie van de Google+-website is echter niet mogelijk en chatten via Huddle kan enkel met andere appgebruikers op een mobiel toestel. De applicatie kan push-berichten naar je telefoon sturen zodat je verwittigd wordt wanneer iemand reageert op je updates.

Ga je in de Streamfunctie een venster naar links, dan krijg je de openbare updates te zien van Google+-gebruikers in je nabije omgeving. Indien je dat wenst, kan je de locatiebepaling uitschakelen. Een scherm naar rechts vind je de updates van gebruikers die jou in een van hun kringen hebben geplaatst. Het hoofdscherm lijst je eigen updates en die van personen in je kringen op.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business