Nieuws

Al 25.000 mensen schonken hun profiel aan AZG

De actie I like Artsen Zonder Grenzen, die op de sociale netwerken Facebook en Twitter loopt, kent succes. Al meer dan 22.000 Facebookgebruikers en meer dan 2.000 twitteraars schonken hun profiel.

Sinds 21 juni kunnen gebruikers van Facebook en Twitter hun profiel gedurende één dag aan Artsen Zonder Grenzen schenken. Gebruikers krijgen een aangepaste profielfoto en gedurende één dag een paar berichten en beeldmateriaal over noodhulp tussen de eigen Facebook- en/of twitterberichten.

Na die dag is het profiel weer helemaal van de eigenaar. Zo helpt men gedurende één dag het belang van humanitaire noodhulp bekendmaken bij vrienden, familie en andere contacten.

Meer dan 22.000 facebookgebruikers en meer dan 2.000 twitteraars schonken hun profiel al. Na een maand tijd heeft Artsen Zonder Grenzen haar aantal fans op Facebook en followers op Twitter verdrievoudigd.

“Het succes van de actie is vooral te danken aan onze aanwezigheid op verschillende zomerfestivals. Vele festivalgangers bezoeken onze stand en schenken hun profiel. We zien dat de jongeren het werk van Artsen Zonder Grenzen graag een hart onder de riem steken”, zegt Delphine Van Durme, verantwoordelijke voor evenementen bij Artsen Zonder Grenzen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business