Nieuws

Review: Call of Juarez – The Cartel

Het is jammer dat de afwerking van Call of Juarez - The Cartel op een haastklus lijkt, je sommige missies om nodeloze redenen faalt en het tempo te vaak gestremd word. Doe ons dan toch de Tarantino-filmversie maar.

Het nieuwe Wilde Westen

Een FBI-agent, een DEA-agent en een flik uit Los Angeles werken officieus samen en kleuren naar het voorbeeld van de drugdealers en andere criminelen waar ze op jagen, brutaal buiten de lijntjes van de wet. Het lijkt op de aanloop van een middelmatige actiefilm met Vin Diesel, Jason Statham en een of andere parttime rapper in de hoofdrollen. Het is een middelmatige actiegame met verdienstelijke ideeën, maar een helaas jammerlijk slordige uitvoering. Zolang je een of twee speelkameraden kan optrommelen, valt deze shooter nog best te pruimen, maar zelfs dan word je nog om de haverklap gewezen op het gemiste potentieel. Jij kruipt in de huid en achter de vuurwapenloop van een van deze op hol geslagen dienders der wet.
Samen met je al even karikaturaal neergezette partners veeg je met het nodige spektakel en bloedvergieten de straten van Los Angeles, drugopslagplaatsen in Mexico en andere voor de hand liggende locaties schoon. Het enige opmerkelijke hier is dat je zelf van je oversten een eigen agenda opgelegd krijgt. Dat zijn nevenopdrachten die je voor je collega’s geheim moet houden. Het zorgt voor een soort onderling wantrouwen dat perfect in de gameplay verweven zit en de hele beleving van een boeiende onderlaag voorziet.

 

[related_article id=”160734″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business