Nieuws

Google+ opent speldienst

Gebruikers van Google+ kunnen nu ook spelletjes spelen via het sociale netwerk. Facebook gaat in de tegenaanval en geeft zijn spelcenter een facelift.

De dienst is momenteel al beschikbaar voor een beperkt aantal Google+-gebruikers en wordt geleidelijk verder uitgerold, lezen we op de officiële Googleblog. Als je al bij de gelukkigen bent verschijnt er een nieuw pictogram naast dat van je overzicht, foto’s, profiel en kringen.

Op die nieuwe pagina vind je een overzicht van de beschikbare games. Dat zijn er momenteel zestien, waaronder ook kaskrakers als Angry Birds, Bejeweled Blitz en Zynga Poker. En je kan spelgerelateerde updates van je contacten bekijken en anderen uitnodigen voor een game. Spelgerelateerde berichten van contacten komen niet in je nieuwsoverzicht terecht, zoals bij Facebook tot voor kort wel het geval was.

Facebook blijft niet bij de pakken zitten en gaat onmiddellijk in de tegenaanval. Spelende Facebookgebruikers krijgen nu ook een apart nieuwsoverzicht met al de spelgerelateerde berichten van vrienden, en bepaalde spellen worden fullscreen speelbaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business