Nieuws

Live-tv op pc voor alle Telenet-klanten

Yelo wordt beschikbaar voor alle Telenetgebruikers. Tot voor kort moest je je registreren voor deze gratis dienst en kwam je op een wachtlijst terecht. Yelo is het multimediaplatform van Telenet voor live-tv in en om het huis, films op aanvraag en de programmering van je Digicorder.

Via Yelo kan iedereen de tv-gids (of EPG) bekijken. Om je Digicorder van op afstand te programmeren moet je uiteraard klant zijn van Telenets digitale tv-dienst, maar je hoeft daarom geen internetaansluiting van Telenet te gebruiken. Om live-tv te bekijken moet je wel een Telenet-internetaansluiting gebruiken en een abonnement voor digitale tv hebben bij de Mechelse kabelaanbieder.

Het zenderaanbod is voorlopig nog vrij beperkt: Eén, Canvas, Ketnet, Acht, Eurosport, Disney, Discovery, BCC Entertainment, Njam, MTV/Nick en TMF. En dan is er natuurlijk ook nog het VOD-aanbod, met films op aanvraag. Klanten die ook een abonnement hebben voor Prime Film, kunnen het Prime Film-aanbod à la carte opvragen. Wie Prime Sport heeft, kan ook Sporting 1 & 2 bekijken.

[related_article id=”158455″]

Geen Android-app, wel gratis
Eind vorig jaar werd Yelo al beschikbaar met een iOS-app. Een Android-app blijft echter uit, al kunnen Android-gebruikers natuurlijk wel gewoon van de Yelo-website gebruikmaken.

Yelo is voorlopig gratis, maar Telenet liet zich al een paar keer ontvallen dat het in de toekomst mogelijk een betaaldienst wordt.
 

Hoe Yelo gebruiken? from Telenet on Vimeo.

 

ipadiphonemedianieuwspctelenettelevisietvyelo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals