Nieuws

Samsung lanceert 4G-versies Galaxy Tab en S II

Samsung stelt deze week 4G LTE-versies van de Galaxy S II en de Galaxy Tab 8.9 voor tijdens de IFA-technologiebeurs in Berlijn.

Dat maakte de Zuid-Koreaanse elektronicagigant dit weekend bekend. Naast ondersteuning voor internet via LTE beschikken beide apparaten over een opgeschroefde dualcoreprocessor die rekent op 1,5 GHz in plaats van 1,2 GHz.

Groter scherm voor Galaxy S II LTE
Het scherm van de Galaxy S II LTE groeit met 0,2 inch tot 4,5 inch diagonaal gemeten. De resolutie blijft bij 480 x 800 pixels. De Galaxy Tab 8.9 LTE blijft even dun (8,6 mm) en behoudt ook zijn resolutie (1.200 x 800 pixels).

[related_article id=”161563″]

Wanneer Samsung de LTE-versies van de Galaxy S II en de Galaxy Tab 8.9 op de markt brengt en voor welke prijs, is nog niet bekend. Bovendien duurt het in Nederland waarschijnlijk nog wel even voor er een LTE-netwerk wordt uitgebouwd.

Galaxy Note, Tab 7.7 en Wave 3
Eerder lekte al uit dat Samsung tijdens de IFA-technologiebeurs in Berlijn een versie van de Galaxy Tab met een schermdiagonaal van 7,7 inch, een nieuwe Wave-smartphone met Bada OS, en de mysterieuze Galaxy Note gaat onthullen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business