Nieuws

Facebook-app voor iPad eindelijk verkrijgbaar

Facebook heeft zijn langverwachte iPad-app uitgebracht. De interface is geoptimaliseerd voor het grote scherm van Apples tabletcomputer.

Tot nu toe moest je als Facebook-gebruiker met een iPad vrede nemen met de met de iPhone-app of via de browser inloggen op de website. Dat was niet ideaal en het duurde niet lang voor het gerucht de kop opstak dat Facebook aan een speciale iPad-app zou werken.

Aanvankelijk werd verwacht dat Facebook de iPad-app zou aankondigen tijdens de F8-conferentie vorige maand, maar dat bleek niet het geval. Ook de lancering van de iPhone 4S van Apple werd niet vergezeld van een Facebook-app voor de iPad. Maar nu is zij er dus.

[related_article id=”158256″]

Zijbalk
De interface van de iPad-app van Facebook verschilt grondig van de vorige iPhone-versie, die vandaag ook een update krijgt. Zo is de chatbalk uit de desktopversie waarin je contacten worden opgesomd ook in de iPad-versie aanwezig en worden foto’s en kaarten groter weergegeven.

De zoekbalk, je groepen, lijsten, spelletjes en apps vind je allemaal terug onder de menuknop die zich linksboven bevindt. Spelletjes en apps kunnen voortaan gebruikmaken van het volledig schermoppervlak.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business