Nieuws

Toshiba C670-11N

De weegschaal zegt 2,6 kilogram, wat vergeleken met de andere machines in deze massatest erg goed is. De algemene afwerking van de C670-11N is behoorlijk, maar er zijn toch wat puntjes waarop hij minder goed scoort. Zo vind ik de touchpad aan de kleine kant en lijken de toetsen een beetje los te zitten. De geribbelde behuizing voelt wel comfortabel aan.

Toshiba heeft deze laptop maar schaars bedeeld qua poorten. Er is bijvoorbeeld geen HDMI. Dat is niet voor iedereen een ramp, toegegeven. En er zijn slechts twee USB-poorten. Je kunt de C670-11N dus alleen via een VGA-kabel aan een extern scherm koppelen. Maar er is dan weer wel een lezer voor SD-geheugenkaarten. Altijd praktisch als je snel wat foto’s op de laptop wilt zetten.

Onder de Toshiba-motorkap huist een i3-processor, die minder krachtig is dan de Core i5-chips die sommige andere computers aandrijven. Op onze tests presteert de laptop dan ook niet zo goed. Vooral het 3D-gedeelte blijkt een probleem; tijdens een gamebenchmark houdt de Toshiba het gewoon voor bekeken.

Ook deze laptop heeft af te rekenen met een tamelijk belabberde geluidskwaliteit. Van een basproductie is geen sprake, en ook de midtonen lijken op vakantie vertrokken. Nee, voor gaming is dit toestel allesbehalve een hoogvlieger.

Toshiba C670-11N
Prijs: 599 euro (september 2011)

PRO: Licht voor een 17 inch
CONTRA: Tegenvallende 3D-prestaties

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business