Nieuws

Magic Boss Key 4.10

Best vervelend als je baas opduikt, net als je met Facebook bezig bent. Met Magic Boss Key vergt het maar één toetsindruk om je die beschamende situatie te besparen.

Aan Magic Boss Key zit weinig magie, maar in situaties waarbij je liever hebt dat de baas niet ziet waar je mee bezig bent kan de tool beslist handig zijn.

[download_file]

De werking is eigenlijk heel eenvoudig. Je start Magic Boss Key en het somt alle vensters op die je op dat moment geopend hebt. Druk op de Refresh-knop als je intussen vensters gesloten hebt of nieuwe vensters geopend.

Zodra je nu de sneltoets (standaard F12) indrukt, worden al die geopende vensters meteen onzichtbaar gemaakt, behalve de vensters waarbij je in Magic Boss Key een vinkje had geplaatst – zoals het venster van de spreadsheet met bedrijfsgegevens, bijvoorbeeld. Nogmaals op F12 drukken en je vensters komen automatisch weer tevoorschijn.

Via Options kun je onder meer een andere sneltoetscombinatie instellen (een druk op de linkermuisknop, gevolgd door een druk op de rechtermuisknop). Verder kun je aangeven dat Magic Boss Key automatisch ook alle bureaubladpictogrammen en/of de Windows-taakbalk moet doen verdwijnen. Wel even opletten hiermee, want die blijken niet altijd zonder meer terug te keren.

Je kunt er ten slotte ook voor zorgen dat deze handige tool samen met Windows actief wordt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business