Nieuws

BankingTools C@shflow

De software van BankingTools is het ouderwetse huishoudboekje, maar dan in digitale vorm. Zowel Belgische als Nederlandse banken worden ondersteund. Alle mutaties verschijnen in een lange lijst. Je kunt gegevens onder meer sorteren op transactiebedrag of rekeningnummer.

Archiveren
Waar bij internetbankieren transacties meestal na achttien maanden verdwijnen, bouw je dankzij C@shflow een jarenlang archief op. Je moet dan wel regelmatig een transactiebestand van je bank inlezen. Persoonlijke gegevens worden trouwens lokaal opgeslagen en versleuteld.

De mogelijkheden zijn wel sterk afhankelijk van de gebruikte versie. Met C@shflow Viewer orden je netjes alle bankmutaties. Je kunt moeiteloos transacties van meerdere rekeningen combineren. C@shflow Assistant heeft meer mogelijkheden op het gebied van organisatie en analyse.

Zo wordt je uitgeefgedrag in allerlei grafieken gegoten. Een cirkeldiagram toont bijvoorbeeld hoeveel geld je hebt uitgegeven aan onder andere vervoer, kleding en ziektekosten. Ook handig is de functie om transacties automatisch te groeperen op basis van zelfgekozen criteria.

Budgetbepaling
Het uitgebreidste pakket is echter C@shflow Manager. Hiermee houd je meerdere administraties bij en bepaal je hoeveel budget er is voor de komende maand. Verder vergelijk je je eigen budget met dat van andere gebruikers. Op basis van gezinssamenstelling, leeftijd en woonsituatie zie je welke bedragen vergelijkbare huishoudens betalen. Dat gebeurt uiteraard allemaal anoniem.

Daarnaast koppel je met de Manager-versie transacties aan relaties, zodat je een helder beeld hebt aan wie je allemaal betaalt. Op de gebruiksvriendelijkheid van het programma valt weinig aan te merken. Met tabbladen en grote knoppen bovenaan navigeer je soepel door de interface.

De bediening regel je grotendeels in een lint, zoals in Office 2007. Het voordeel is dat je niet in ellenlange menu’s moet duiken om een bepaalde optie te vinden.

BankingTools C@shflow   Geschikt voor België en Nederland
9,95 euro (C@shflow Viewer) (oktober 2011)
19,95 euro (C@shflow Assistant) (oktober 2011)
39,95 euro (C@shflow Manager) (oktober 2011)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business