Nieuws

CashFlow Online

Webdienst CashFlow Online ziet er op het eerste gezicht professioneel en betrouwbaar uit. Je importeert transactiegegevens van een of meerdere rekeningen van Belgische en/of Nederlandse banken, waarna de balans wordt opgemaakt. Op deze manier krijg je dus een overzicht van alle financiën. Inkomsten en uitgaven categoriseren gaat erg eenvoudig.

CashFlow Online doet zo veel mogelijk automatisch en voegt ook meteen de juiste relaties toe. Dat werkt opvallend goed: bij ons weet het maar liefst 81 procent van alle transacties automatisch onder te verdelen in rubrieken. Is CashFlow Online niet in staat om een categorie te koppelen, dan doe je dat handmatig. Alle inkomsten en uitgaven worden in cirkeldiagrammen weergegeven.

Modules aankopen
Je saldo invoeren gaat niet, dus CashFlow Online vertelt je niet hoeveel je te besteden hebt. Voor vijf euro per module schaf je extra functies aan. Je kunt dan onder meer contante uitgaven bijhouden, precies te weten komen hoeveel geld je aan een bepaalde relatie besteedt en jouw financiële situatie vergelijken met die van soortgelijke huishoudens.

In dat opzicht is het geruststellend om te zien dat CashFlow Online de veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo is de verbinding met de webserver beveiligd met SSL-encryptie en zijn de inloggegevens versleuteld. Bovendien worden je gegevens bewaard in een ISOgecertificeerd datacenter.

CashFlow Online   Geschikt voor België en Nederland
gratis (oktober 2011)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business