Nieuws

Twaalf pakketten voor budgetbeheer

Computers zijn in de eerste plaats rekenmachines, en dus zijn ze een uitstekend middel om je boekhouding in de gaten te houden. Wij testen verschillende pakketten die je helpen met budgetbeheer, en dat zowel voor thuis als voor kleine bedrijven.

Een duidelijk overzicht van al je inkomsten en uitgaven zorgt voor rust. Je kunt budgetproblemen beter voorspellen, plannen hoeveel je uit mag geven per maand enzovoort. Bovendien verhoogt het je financiële bewustzijn. Zo weet je precies hoeveel geld je uitgeeft aan boodschappen, abonnementen, verzekeringen en andere vaste lasten. En je weet sneller hoeveel er overblijft om leuke dingen mee te doen.

Heel wat pakketten zorgen ervoor dat je dit overzichtelijk kunt bijhouden. Ook voor freelancers en kleine tot middelgrote bedrijven bestaan er genoeg boekhoudprogramma’s om het inkomsten- en uitgavenpatroon te reguleren.

Breed aanbod
De onderlinge verschillen tussen al die pakketten kunnen soms wel groot zijn. Zo zijn sommige programma’s gratis of kosten ze slechts een paar tientjes, terwijl andere aanbieders honderden euro’s vragen voor hun pakket. In dit dossier geven we je een breed aanbod van allerlei softwareproducten en webdiensten, waarbij we de mogelijkheden per pakket op een rijtje hebben gezet.

We hebben gekozen voor een mix van Belgische en Nederlandse producten, maar gelukkig is het merendeel bruikbaar voor inwoners uit beide landen. Omdat de belastingregels in België en Nederland verschillen, richten enkele van de besproken programma’s en diensten zich echter op één land.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business