Nieuws

App: The Incredible Machine

The Incredible Machine is een remake van de klassieke puzzelgame uit de jaren ’90. Maar het spelconcept is nog steeds niet gedateerd. Dat bewijst deze app.

Het ontwikkelteam is hetzelfde als van de originele game, wat veel goeds belooft. Van graphics tot muziek ademt deze game de klassieke Disney-sfeer uit. Als speler bouw je in deze game creatieve bouwwerkjes om een doelstelling te behalen. Deze bouwwerken zet je in elkaar met verschillende voorwerpen (bal, muur, krokodil, raket, vergrootglas, kaas et cetera) en afhankelijk van je oplossing kun je drie sterren winnen, net als in Cut the Rope.

De game is gekoppeld aan Apples Game Center. Je begint met vier tutorial-levels, die je de basis uitleggen. Het eerste level laat je met de Go-knop en de doelstelling werken, de volgende drie laten je zien hoe je verschillende bouwwerken in elkaar sleutelt en sterren verzamelt.

[related_article id=”161563″]

Speel je de tutorial door, dan worden er nog eens vier packs ontsloten. Elk van deze packs bevat vijftien nieuwe levels rondom een bepaald thema; je kunt nog eens drie extra packs kopen in de game zelf voor 0,79 euro per stuk. The Incredible Machine is, net als het origineel, uiterst vermakelijk en enorm verslavend.

The Incredible Machine voor iPad of iPhone kost 2,39 euro

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business