Nieuws

NexusFont 2.5.6.1478

Standaard heeft Windows een paar tientallen lettertypes voorgeïnstalleerd. En andere applicaties, zoals kantoorsuites en grafische pakketten, voegen er daar nog een hoop aan toe. Schenk je veel aandacht aan fonts, dan heb je aan NexusFont in elk geval een betere beheerder dan de module die in Windows zit ingebouwd.

NexusFont laat je om te beginnen alle fonts in één oogopslag zien, waarbij je zelf de tekst, de voor- en achtergrondkleur en de specifieke weergave (cursief, vetjes, onderstreept, met anti-aliasing enzovoort) kan bepalen. Handig is ook dat je fonts in logische groepen of sets kan indelen en dat je fonts met elkaar kan vergelijken. Geselecteerde fonts laten zich ook afdrukken of exporteren naar verschillende grafische formaten.

[download_file]

Nieuwe fonts installeren of overtollige exemplaren verwijderen is eveneens mogelijk. Je bepaalt daarbij zelf of de fontbestanden in de systeemmap moeten staan, dan wel (ook) in een back-upmap horen terecht te komen.

Heb je heel veel fonts op je systeem staan – je vindt er namelijk duizenden ook gratis op het web – dan is de kans groot dat er dubbels te vinden zijn: NexusFont helpt je om die uit te wieden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business