Nieuws

App: WolframAlpha

Wolfram Alpha is geen klassieke zoekmachine die je websites voorschotelt maar geeft een antwoord op de moeilijkste vragen. Met de app word je een wandelend genie.

Wil je weten op welke dag je geboren bent en welke historische gebeurtenissen er op die datum plaatsvonden, hoeveel calorieën er in een snee wit brood zitten of hoeveel geld elke Facebookgebruiker zou krijgen als Mark Zuckerberg zijn opbrengsten zou verdelen? Wolfram Alpha weet het antwoord.

Voor werk en plezier
De app is ook een handig hulpmiddel voor wetenschappers. Wolfram Alpha berekent ingewikkelde scheikundige en wiskundige formules en laat ook zien hoe hij aan dat resultaat is gekomen. Je kan het zo gek niet bedenken of Wolfram Alpha weet er een antwoord op.

[related_article id=”158256″]

Voor wie geen inspiratie heeft voorziet de app in een uitgebreid aantal voorbeeldvragen in uiteenlopende kennisgebieden. Resultaten kan je delen via Twitter, Facebook en e-mail. De app doet trouwens niet onder voor de website: alle mogelijkheden (en dat zijn er te veel om op te noemen) zijn aanwezig.

Wolfram Apha is in appvorm beschikbaar voor de iPhone en iPod Touch, iPad en Android. De versies voor iOS kosten 2,39 euro, die voor Android 2,21 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business