Nieuws

Review: Joe Danger – Special Edition

Joe Danger - Special Edition is de ideale game wanneer je even niets wilt spelen waarin je moet schieten. De hectische, maar leuke levels zorgen voor een instant verslaving. Een absolute klassieker, een toptitel die iedereen met een Xbox 360 moet downloaden.

[related_article id=”160734″] Zoals Evil Knievel

Stuntman Joe Danger was in zijn hoogdagen een icoon, iedereen keek naar hem op. Met zijn motor deed hij de gekste sprongen, tot het een keer fout liep. Door een zware blessure verdween Joe opnieuw in de anonimiteit, maar hij was vastberaden om terug naar het hoogste niveau te klimmen. Een simpel verhaal, maar veel meer heeft deze titel niet nodig. Omdat zijn mogelijkheden in het begin nog wat roestig zijn, zul je hem moeten helpen. De levels in Joe Danger zitten vol met obstakels die Joe de baas moet kunnen. Naast gas geven, remmen en een boostknop kan hij ook springen en bukken om niet onzacht tegen de grond te knallen. De moeilijkheidsgraad groeit gestaag, zonder echt moordend moeilijk te worden zoals in Trials HD. Elke level heeft verschillende objectieven die je kunt voltooien voor achievements of extra’s. Dit kan gaan van een snelle tijd tot het verzamelen van de letters DANGER. Simpel, maar leuk genoeg om steeds te blijven doorspelen. Elk level is in feite een grote platformgame. Je wordt uitgenodigd om alles te verkennen, en je wilt dat ook doen.

De hele campagne kun je alleen spelen, maar er is ook een multiplayerluik. Naast online leaderboards kun je enkel lokaal in splitscreen tegen elkaar spelen. Ondanks dat er zoveel levels beschikbaar zijn in singleplayer, vinden we er maar tien in multiplayer. Veel te weinig om langer dan een uur plezier aan te beleven. Jammer, want deze game leent zich er echt toe om met meerderen te spelen. Dit is de Special Edition van Joe Danger, en dat vertaalt zich in extra levels in een nieuwe spelmodus: Laboratory. Hierin word je aan een serie tests onderwerpen waarbij je vingervlugheid stevig op de proef wordt gesteld. Het slimme leveldesign zorgt ervoor dat je niet snel opgeeft – een pluim voor de ontwikkelaars. Als je alle tweehonderd levels beu bent, kun je nog steeds terecht in de leveleditor en je eigen parcours samenstellen. Geweldig leuk, maar ook hier missen we een multiplayertoets om met twee of meer te racen in je eigen ontworpen level.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business