Nieuws

App: Doodle Jump

Doodle Jump hoort samen met Angry Birds, Cut the Rope  en Fruit Ninja bij de populairste mobiele games. Je bestuurt het spel door je smartphone te kantelen.

Het doel van het spel is invoudig: geraak zo hoog mogelijk door met Doodler,  een vierpotig groen wezentje met een lange snuit, van platform tot platform te springen. Spring je mis, dan stort je naar beneden en begin je weer van voor af aan.

Up and away
De meeste platformen zullen breken zodra je er op landt. Ook zijn er blauwe platformen die van links naar rechts bewegen. Soms kom je een springveer, trampoline of een jetpack tegen die je een flinke boost geven. Bij elk spel staan de platformen weer op een andere plaats en je kan kiezen uit verschillende spelthema’s met hun eigen vijanden en platformen.

[related_article id=”161563″]

Je stuurt Doodler naar links of rechts door je scherm te kantelen. Springen doet hij automatisch en vijanden dood je door op het scherm te tikken – Doodle schiet dan recht omhoog.  Als je wil, is er de mogelijkheid om de richting van je schot te bepalen. Een tikje lastiger, maar dan hoef je tenminste niet recht onder je vijand te zijn, wat ook het risico met zich meebrengt dat je daar tegenaan springt.

De spelklassieker Doodle Jump is beschikbaar op vrijwel elk platform. Voor de iPhone en iPod Touch is er een gratis versie en op de iPad betaal je 2,39 euro. Heb je een Android-smartphone dan tel je 0,69 euro neer en als BlackBerry-bezitter ben je 99 dollarcent kwijt. De Windows Phone-versie is het duurst met een prijs van 2,99 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business