Nieuws

App: WikiHow

Op de website Wikihow vind je antwoorden op meer dan 130.000 hoe-vragen. Dankzij de bijbehorende Androidapp kun je je overal als Handige Harry profileren.

Antwoorden op simpele vragen als "Hoe knoop je een das", maar ook meer technische onderwerpen als de installatie van de Windows-emulatiesoftware Wine onder Ubuntu: je vindt het allemaal in de Androidapp van WikiHow.

130.000 hulpartikels
De WikiHow-app maakt de database van meer dan 130.000 hulpartikels van de gelijknamige website doorzoekbaar op je smartphone. Om het zoeken naar informatie makkelijker te maken zijn alle artikels onderverdeeld in achttien categorieën.

[related_article id=”158256″]

Zo vind je onder Computers & Electronics de subcategorie Operating Systems, waaronder je Linux en uiteindelijk Ubuntu aantreft. Onder elk artikel staan links naar verwante onderwerpen en tips.

Met de gratis WikiHow-app voor Android krijg je toegang tot de volledige database van de website. De versie voor de iPhone en iPod Touch focust op eerste hulp bij ongevallen en wat te doen in gevaarlijke situaties en bevat daarnaast een zoekmachine voor de website maar geen onderverdeling in categorieën.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business